Dolar 32,9536
Euro 35,8423
Altın 2.530,69
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa 38°C
Açık
Şanlıurfa
38°C
Açık
Cts 37°C
Paz 38°C
Pts 40°C
Sal 39°C

Mutfak tüpü Ekim ayı güncel fiyatları açıklandı! Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp fiyat listesi

Mutfak tüpü Ekim ayı güncel fiyatları açıklandı! Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp fiyat listesi
4 Ekim 2022 09:50

Türkiye’de vatandaşların temel ihtiyaçları arasında yer alan mutfak tüpleri yemek, çay gibi birçok ihtiyacı karşılayan en önemli ürünler arasında yer alıyor. Mutfak tüpü Ekim ayı güncel fiyatları açıklandı! Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp fiyat listesi.

Mutfak tüpü Ekim ayı güncel fiyatları açıklandı! Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp fiyat listesi – Türkiye’de vatandaşların temel ihtiyaçları arasında yer alan mutfak tüpleri yemek, çay gibi birçok ihtiyacı karşılayan en önemli ürünler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz seneye oranla %150 zam alan ürünler arasında yer alan mutfak tüpü fiyatları Ekim ayının gelmesi ile birlikte araştırılmaya başlandı. Buna göre ise Ekim ayı güncel fiyatlar ne kadar oldu merak ediliyor. İşte birçok markanın güncel tüp fiyat listeleri ve fazlası Kamu Gündemi adresinde yer alıyor.

Mutfak tüpü fiyat listeleri doğal gaz veya LPG’ye gelen zamlar sonrasında fiyatları güncelleniyor. Bu doğrultuda en son 6 Eylül tarihinde fiyat güncellemesi olan mutfak tüpü ürünlerinde Ekim ayı itibariyle güncel fiyat listeleri ne kadar oldu merak edilmişti. 

AYGAZ EKİM 2022 TÜP FİYATLARI

Aygaz markalı tüp fiyatları vatandaşlar tarafından sürekli sorgulanıyor. Türkiye’de mutfak tüpü denilince akıllara ilk gelen markalar arasında yer alan Aygaz markasında Ekim ayı itibariyle güncel fiyat listeleri ve daha fazlası açıklandı. Bu doğrultuda yeni fiyat listeleri aşağıda yer alıyor.

Türkiye’de en sık alınan ürünler arasında yer alan 12 kg mutfak tüpü ve piknik tüpü fiyatları..

Aygaz 12 kg mutfak tüpü fiyatı 312 TL’

Aygaz gri küçük 2,5 kg tüp 61,50 TL

İPRAGAZ EKİM 2022 TÜP FİYATLARI

Aygaz gibi ülke genelinde sık tercih edilen diğer markalar arasında yer alan İpragaz markasında da Ekim 2022 ayı itibari ile güncel fiyat listeleri de duyuruldu. 

12 kg İpragaz ev tüp fiyatı: 305,00 TL.

2 kg İpragaz ev tüpü fiyatı: 62,50 TL.

MİLANGAZ EKİM 2022 TÜP FİYATLARI

Milangaz Ekim ayı fiyat listelerini güncelledi. İşte güncel fiyat listeleri.

2 kg Milangaz piknik tüpü fiyatı 60 TL

12 kg Milangaz ev tüpü fiyatı 315 TL

Mutfak tüpü fiyatlarına son olarak 6 Eylül’de güncelleme gelmişti. Uzun süredir herhangi bir gelişme yaşanmayan tüp fiyatlarında indirim ve zam gibi güncel gelişmelerden anında haberdar olmak istiyorsanız sanliurfam.com adresini ziyaret etmeye devam ediniz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.