Dolar 32,3684
Euro 34,9598
Altın 2.325,27
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa 26°C
Açık
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Yüksek maaş verilecek! Çarşı ve mahalle bekçi alımları başladı! Vardiyalı çalışabilecekler işe alınacak

Yüksek maaş verilecek! Çarşı ve mahalle bekçi alımları başladı! Vardiyalı çalışabilecekler işe alınacak
4 Ekim 2022 09:30

Bekçi olmak isteyenlere müjdeli haber geldi.

Gelen bir son dakika haberine göre İŞKUR üzerinden Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Alımlara ilişkin başvuruların 18-55 yaş için başladığı belirtildi. Alımların şu an için belirli illerde olacağı açıklanırken, başvuru şartları da belli oldu.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü müjdeli haberi verdi. Ancak alımlar şu an için sadece özel sektör için yapılacağı ifade edildi. Kamu kurumlarının bekçi alımları da yine İŞKUR üzerinden adaylar için paylaşılmaya devam ediliyor.

BEKÇİ ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

Aranan genel şartlar ise şöyle paylaşıldı:

T.C. Vatandaşı olmak,

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

Başvuruda bulunulacak il içerisinde ikamet ediyor olmak.

BAŞVURU AYRINTILARI

Bekçi alımı hakkında detaylara aşağıdaki link üzerinden ulaşılabileceği belirtilirken açılan sayfada ilanın içine girerek e-Devlet ile giriş kısmından e-Devlet şifresi giriş yaparak başvuru yapılabileceği paylaşılarak başvuru yapacak olanlarda bazı şartlar arandığı aktarıldı. Haiz olmayanların ise başvurusunun kabul edilmeyeceği vurgulandı.

BEKÇİ İLANLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda alımların şu şekilde olacağı ifade edildi:

İLANLARI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.